top of page

Sydhavn - 2450

forfattere og kunst

Naar-ilden-kaster-skygger-packshot-web.jpg

Henrik German

Lokal forfatter her i Sydhavnen

Henrik debuterede som forfatter i 2022, med spændingsromanen "Når ilden kaster skygger", der lige nu er blevet læst mere end 6000 gange. Hvor læseren, time for time, følger hvordan en akavet julemiddag i det bedre borgerskab forvandles til blodigt mareridt.

"Uden for lands lov og ret" er den første i serien "Tabernes klub", om politiets Rejsehold, der fra Teglholmen sendes rundt i Danmark.


Deres første sag er tilsyneladende ligetil, en kvinde har dræbt sin voldelige mand og sig selv i en blodig familietragedie. Rejseholdet møder hurtigt modstand fra politikere, ledelse og lokale kolleger, der mener, at sagen er opklaret.  Svaret må findes i et miljø af konspirationsteoretikere og frihedsaktivister, der har meldt sig ud af samfundet. Da flere medlemmer af konspirationsmiljøet begynder at dø under mystiske omstændigheder, bliver en ulmende vrede antændt i befolkningens yderkanter. I en kamp mod uret må efterforskerne afdække sandheden, inden mistro og splittelse bliver til voldeligt oprør.

 

http://henrikgerman.dk/

Teglholmen_web_191104.jpg

Sporwerk

Anja Kuhlbrodt’s fotografi reflekterer det synlige, viser hvad der er at se, uden at reducere til det indlysende. Ved at præsentere et udsnit af både tid og rum, lader hun træde dét frem, man måtte have opfattet, men ikke registreret. Synlig bliver en verden af farve og struktur, fanget og bragt til ro i det øjeblik billedet er taget. Og overalt er der linjer, der giver billedet kontur og viser videre udover rammen.”

 

Sporwerk ved Anja Kuhlbrodt
anja.kuhlbrodt@gmail.com

https://www.sporwerk.dk/

9781398430815.jpg

De ti dollars drømme

Aksana Palevich

Aksana Palevich er født og opvokset i en lille landsby i Hviderusland. Bor idag i Sydhavnen og har skrevet denne bog på engelsk.

De ti dollars drømme

Historien om en drøm – at flytte til et andet land og bygge et succesfuldt liv – og hvordan den blev til virkelighed. 

Aksana Palevich flyttede til udlandet i begyndelsen af ​​tyverne med kun en drøm, noget tøj og ti dollars i lommen. Dette er dog ikke kun en historie om kamp, ​​men om drømmelignende succes bygget ud af 48 lektioner lært undervejs. The Ten-Dollar Dream er en guide til alle, der tror, ​​at deres omstændigheder kan forhindre deres ambition, ingen drøm er for stor.

 

Fra en boganmeldelse af featheredquill.com:

The Ten-Dollar Dream er utvivlsomt en opløftende historie om forfatterens udholdenhed og dedikation i hendes stræben efter et lykkeligt og opfyldt liv, med lektier drysset ud over kapitlerne. Fra en verden af ​​kommunisme i Hviderusland, hvor alle er lige og fortalte, hvad de skulle gøre, tog Aksana en enorm risiko i en ung alder ved at flytte til et land, der var fremmed både i sproget og i politiske ideologier. Læsere vil nyde og blive inspireret af forfatterens historier om hendes kampe og præstationer, mens de lærer relevante færdigheder for at opnå deres egen succes.

bottom of page